Prin campaniile și evenimentele umanitarea destinate copiilor organizate pentru informare și strângere de fonduri, Fundația Wings își dorește să promoveze valorile, umane și profesionale în diverse domenii ale vieții culturale, sociale, artistice, sportive și academice

Fundatia a fost construita pentru a desfasura activitati, campanii de informare, de strangere de fonduri, evenimente umanitare care sa sustina:

• protectia copiilor, accesul acestora la educatie, invatamant, cultura, sport , la o viata verde, sanatoasa;
  • informarea si educarea si constientizarea parintilor in ceea ce priveste nevoile de crestere si dezvoltare armonioasa a copilului ( adesea parintii nu au deprinderile necesare pentru cresterea si educarea copiilor);
  • pastrarea sanatatii copiilor prin activitati sportive, jocuri, ateliere in aer liber, accesul acestora in baze sportive care sa le asigure desfasurarea de activitati fizice si sportive, monitorizare, traineri si indrumatori care sa ii ajute sa inteleaga si sa invete ce inseamna o viata sanatoasa.