Valorile Fundației Wings

Prin campaniile și evenimentele umanitarea destinate copiilor organizate pentru informare și strângere de fonduri, Fundația Wings își dorește să promoveze valorile, umane și profesionale în diverse domenii ale vieții culturale, sociale, artistice, sportive și academice

Valorile Fundatiei Wings:

• Sa promoveze valorile , umane si profesionale in diverse domnenii ale vietii sociale, cultura, arta, sport, invatamant, etc.
  • Sa conceapa si sa realizeze progame si activitati pentru tineret prin care sa stimuleze si sa recompenseze tinerele talente;
  • Fundatia, prin reprezentantii si partenerii ei de proiecte si de sustinere financiara crede in copii ca in cei care vor defini viitorul societatii noastre, care vor valorifica acumularile pentru a construi o societate mai sanatoasa, stabila si durabila.