Sport & Fun

Fundația Wings mulțumește tuturor participantilor la evenimentul “Sport & Fun” organizat în 30 Septembrie, primul din cadrul proiectului “Trăim Sănătos”.
Evenimentul găzduit de clubul “Altantis Fitness & Lifestile” s-a bucurat de prezența unui număr foarte mare de participanți de toate vârstele, cât și personalități de marcă ale sportului românesc. (Gabriela Szabo, George Ogăraru, Nicolae Stoian, Andrei Culea, Alina Pascu, Mirela Mirea).

În sprijinul campaniei au venit și Sorin Mărcuș, Monica Iagăr, Ladislau Kristof , Roxana Iliescu, Adina Buzatu, Maria Păuna, Simona Bălănescu și Rares Dragomir.
Întreaga zi ”Sport & Fun” s-a bucurat de coordonarea Roxanei Ciuhulescu și a trainerilor Atlantis care care s-au alăturat lor la numeroase activități sportive și artistice: basket, footbal, zumba, face painting, înot, polo, karate și judo.

Micii specialiști în artă culinară au impresionat juriul atelierului de gătit cu retete ingenioase de salate și gustări. Cele mai savuroase și interesante creații culinare au fost premiate de către juriu și apreciate de către toți participanții.

Campania împotriva obezității infantile inițiată de Fundația Wings se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. Programul pentru care înscrierile au început în luna Septembrie pe siteul fundației se desfășoară pe o perioada de 12 luni si vine in sprijinul copiilor supraponderali si obezi prin consiliere medicală, nutritională, psihologica si sportivă.
În cadrul evenimentului au fost facute și primele înscrieri în programul Traim Sănătos, program inițiat de Fundația Wings prin Rebeca Walter și Paul Tomotaș. Timp de 12 luni, peste 100 de copii cu probleme de greutate vor beneficia în mod gratuit de activități sportive sub atenta supraveghere a unor antrenori precum și de consiliere psihologică și nutrițională. Primele grupe de copii își vor începe activitatea în luna Noiembrie. Înscrierile pentru aceștia continuă pe site unde sunt disponibile toate informațiile referitoare la proiect precum și alte noutăți și evenimente surpriză din cadrul proiectului.

Apreciem implicarea și ridicăm la rang de “CEL MAI FRUMOS GEST UMANITAR” pe cei ce doresc să se implice activ în derularea proiectelor noastre ca parteneri, donatori, voluntari, susținători ai fundației, prin acordarea de diplome, recunoaștere și mulțumire prin orice mijloace publicitare și de informare mass media.

Pin It on Pinterest