Misiunea Fundației Wings

Fundatia Wings

Prin campaniile și evenimentele umanitarea destinate copiilor organizate pentru informare și strângere de fonduri, Fundația Wings își dorește să promoveze valorile, umane și profesionale în diverse domenii ale vieții culturale, sociale, artistice, sportive și academice

Misiunea Fundației Wings:

• Prin inițiativele noastre dorim să sprijinim prin orice mijloace și eforturi, drumul copiilor aflați în dificultate către o viață mai bună, mai sănătoasă.
  • Noi ii ajutam să se descopere pe ei însiși, să descopere valorile familiale și ale societății, să descopere un mod de viață care să-i facă sănătoși și puternici.
  • Noi îi ajutăm să fie mulțumiți de copilăria lor, să creadă cu tărie în viitorul lor, iar visele construite de ei să-și găsească împlinirea în realitate.
  • Acesta este și visul nostru: să construim o lume mai curată, mai sănătoasă și mai bună pentru acesti copii.
  • Fundația participă la derularea de acțiuni de caritate.
  • Dacă nu vom face nimic să protejăm acesti copii vulnerabili, dacă nu le dăm această șansă, însăși viața noastră, a adulților, ar fi mai săracă și n-ar însemna mare lucru.