Lansare eveniment Apel La O Viaţă Sănătoasă!

INVITAŢIE “Apel La O Viaţă Sănătoasă!”

Fundaţia Wings şi Federaţia Română de Rugby are plăcerea să vă invite la evenimentul “Apel La O Viaţă Sănătoasă!” dedicat promovării unui stil de viaţă sănătos, care va avea loc joi, 09 aprilie 2015, în intervalul orar 10:30 – 13:30 la Muzeul Sportului – COSR (Comitetul Olimpic Sportiv Român) şi pe Stadionul Naţional de Rugby “Arcul de Triumf”.

În prezenţa D-nei Ministru al Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, şi împreună cu nutriţionişti, antrenori campioni ai rugbyului românesc şi membrii trupei MAXIM, 150 de copii (clasele I – IV) vor participa la o serie de activităţi care le vor demonstra cât de important este să ai un stil de viaţă sănătos, prin alimentaţia corespunzătoare, sport şi ponderea acestora în orice domeniu în care profesezi.

La final, toţi participanţii vor fi premiaţi de doamna Ministru Gabriela Szabo – Ministerul Tineretului şi Sportului, de domnul Alin Petrache – Preşedinte COSR, de doamna Rebeca Walter – Preşedinte Fundaţia Wings şi de domnul Haralambie Dumitraş – Preşedinte FRR, cât şi de membrii trupei MAXIM.

Agenda evenimentului.
Pentru mai multe informaţii :
FUNDAŢIA WINGS – Adriana Calcan, e-mail: contact@fundatia-wings.ro

PROGRAM “APEL LA O VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ!”
10:00 – Sosire invitaţi
10:20 – Speech-uri organizatori (Rebeca Walter – Preşedinte Fundaţia Wings şi Haralambie Dumitraş – Preşedinte Federaţia Română de Rugby)
10:40 – Vizită Muzeul Sportului Românesc
12:15 – Mesaj nutriţionist Dr. Alin Popescu