Despre Fundatia Wings

Prin campaniile și evenimentele umanitarea destinate copiilor organizate pentru informare și strângere de fonduri, Fundația Wings își dorește să promoveze valorile, umane și profesionale în diverse domenii ale vieții culturale, sociale, artistice, sportive și academice.

Scopul Fundației Wings este:

• nepatrimonial, de ajutorare a tinerilor din România și al cazurilor sociale;
  • de a promova o nouă mentalitate în rândul copiilor și tinerilor, în concordanță cu principiile democrației moderne în scopul unei vieți integrate, relevantă în societate;
  • cunoașterea și dezvoltarea valorilor spirituale ale poporului roman și educația ecologică a acestuia;

Misiunea Fundației Wings este promovarea de modele pentru educarea, informarea și dezvoltarea sănătoasă a copiilor, prin antrenarea comunităților în:

• conștientizarea și rezolvarea propriilor probleme;
  • dezvoltarea spiritului de întrajutorare;
  • promovarea unor concepte democratice cu privire la spijinirea familiilor marginalizate;
  • inițierea și dezvoltarea de proiecte și activități care sa promoveze egalitatea de sanse, să îmbunătățească accesul la educație, instruire și servicii de sănătate;

Fundația Wings acordă servicii specializate la standarde de calitate internationale pentru comunitățile în care acționează, în scopul de a contribui la:

• o mai bună integrare școlară și socială a copiilor
  • educarea familiilor (copii și parințiilor acestora)
  • o mai bună informare a cadrelor didactice
  • dezvoltarea unui nou sistem de integrare și adaptare a copiilor în mediul social
  • publicarea de materiale cu caracter de informare și îndrumare

Prin acțiunile noastre, la Fundația Wings vrem să construim:

• un model pentru îmbunătățirea stării generale de sănătate a comunitățiilor unde ne implicăm
  • punți de înțelegere între generații
  • mentalități noi și sănătoase
  • UN VIITOR MAI BUN! investind în educație, sănătate și talent

Pin It on Pinterest