Agentia de presa RADOR

Agentia de presa RADOR apartine Societatii Române de Radiodifuziune si este cel mai puternic centru de monitorizare din tara.

Grilele noastre cuprind peste 50 de posturi de radio si televiziune din România si din lume, peste 400 de publicatii straine si peste 800 de site-uri si publicatii românesti. Agentia de presa RADOR publica fluxuri de stiri complexe si profesioniste. Informatiile transmise clientilor nostri provin de la cea mai extinsa retea de corespondenti interni si externi, dezvoltata de Radio România.

RADOR detine un volum urias de informatii stocate începând cu 1990, putând edita buletine tematice retrospective din orice domeniu monitorizat.

Clientii RADOR se regasesc în toate domeniile de activitate. Abonatii nostri sunt atât institutii ale statului, ministere, si autoritati: Presedintia, Senatul, Camera Deputatilor, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Apararii Nationale, dar si ambasade, companii private, jurnale precum Jurnalul National, inclusiv publicatii electronice – HotNews – sau agentii de presa – Agerpres, Mediafax, televiziuni – Televiziunea Româna.

Fluxul General + supliment Economia mondiala